Frezen & boren

Frezen van aluminium profielen

De mogelijkheden voor frezen bij Meulatech zijn groot. Letterlijk! De profielbewerkingscenters kunnen aluminium profielen bewerken tot een lengte van wel 7,70 meter. Profielbewerking van aluminium profielen op grotere lengtes doen we onder andere voor de mobiele zendmasten van GEMCO.

Efficiëntie vergroten

Bij seriematig werk en voor kleinere onderdelen en eenvoudige bewerkingen hebben we een CNC freesmachine van het merk Bridgeport V480APC staan met een palletwisselaar. Dit om de efficiëntie te vergroten.

Nieuwsgierig naar de projecten waarbij wij het zagen van aluminium profielen ingezet hebben? Bekijk onze referenties!

Onze state-of-the art freesaparatuur garandeert het beste resultaat

4-assige Axel 4

Voor de bewerking van deze lange profielen tot 7,70 meter in één keer op 3 zijdes (inclusief haakse kop 5 zijdes), werken we met het profielbewerkingscenter de 4-assige Axel. Deze machine kan tot 18.000 tpm (HSK 63) en heeft een nevelsmering en 15 - positie gereedschapsmagazijn. De 4-assige Axel is geschikt voor zagen met een Ø 400 mm zaag. Het is op deze machine mogelijk om te werken op meerdere stations (met meerdere werkvelden voor de kortere delen).

FOM FLEN

We beschikken bij Meulatech over een freesmachine van het type FLEN waarmee we profielen kunnen bewerken (tot 6,80 meter). Deze machine heeft een werkbereik in één opspanning en kan op drie zijden bewerken van 6,83 meter lang, 390 mm breed en 250 mm hoog. Indien het profiel maar op één zijde bewerkt hoeft te worden, heeft de machine een capaciteit van 6,83 meter lang, 500 mm breed en 300 mm hoog.

Bridgeport V480APC

Bij seriematig werk en voor kleinere onderdelen en eenvoudige bewerkingen hebben we een CNC freesmachine van het merk Bridgeport V480APC staan met een palletwisselaar. Dit om de efficiëntie te vergroten.

ACCORD 20 plaatfreesmachine

De ACCORD 20 van het merk SCM is een CNC gestuurde plaatfreesmachine voor het bewerken van aluminium en kunststof platen met een maximale afmeting van 3650 x 1560 mm. De machine heeft een gereedschapsmagazijn van 10 gereedschappen. Aangeleverde DXF tekeningen kunnen ingelezen worden en door nesting kunnen producten efficiënt vervaardigd worden.

Gespecialiseerd frezen maakt deze projecten mogelijk

Vraag naar onze mogelijkheden

Neem contact op

  • Dé expert in complexe aluminium bewerkingen
  • Gedetailleerde bewerkingen met precisie
  • Groot netwerk, zodat u uw opdracht volledig aan ons kunt uitbesteden
  • Snel en kostenefficiënt produceren door een geoptimaliseerd productieproces
contact@meulatech.nl 040 282 12 57 contact@meulatech.nl