Over Meulatech

Meulatech is in 1999 opgericht door Paul van de Meulengraaf. Meulatech staat voor Meulengraaf Lastechniek, de achtergrond van oprichter Paul. We zijn bij Meulatech begonnen met Aluminium en RVS, maar richten ons inmiddels volledig op het bewerken van aluminium profielen en constructies. De bewerkingsmogelijkheden zijn onder andere CNC (computergestuurd) zagen, frezen, knippen, boren, kanten, walsen, lassen, verlijmen en assembleren. Onze kennis van de metallurgische en mechanische materiaaleigenschappen stelt ons in staat constructiewerk te maken volgens hoge specificaties en normen.

Paul van de Meulengraaf: “We merken dat onze kracht ligt in het op maat aanbieden van een oplossing tegen een acceptabele prijs.” Bij Meulatech gaan we geen uitdaging uit de weg en zoeken we altijd naar een zo optimaal mogelijke oplossing voor uw probleem.

We zijn gespecialiseerd in constructies uit aluminium profielen, maar richten ons ook op het verwerken van aluminium en kunststof platen. Onze nauwkeurige manier van werken is daarbij garantie voor een perfect eindresultaat. Bekijk onze referenties om een indruk te krijgen van verschillende producten die vanuit eigen of klantspecifieke ontwerpen door ons zijn vervaardigd. Of neem contact op, als u meer wilt weten over onze mogelijkheden.

Onze vacatures

Vraag naar onze mogelijkheden

Neem contact op

  • Dé expert in complexe aluminium bewerkingen
  • Gedetailleerde bewerkingen met precisie
  • Groot netwerk, zodat u uw opdracht volledig aan ons kunt uitbesteden
  • Snel en kostenefficiënt produceren door een geoptimaliseerd productieproces
contact@meulatech.nl 040 282 12 57 contact@meulatech.nl