Projecten

Meulatech richt zich sinds 1999 op het bewerken van profielen, vervaardigen van constructies en het intern assembleren van aluminium maatwerkproducten. De mogelijkheden zijn zeer divers en de oplossingen geschikt voor verschillende markten. Samengevat bewerken we álles op het gebied van aluminium.

Bij Meulatech houden we ons onder andere bezig met het vervaardigen van buitenmeubilair, zoals abri’s & fietsenstallingen, maar ook bewegwijzering van de Nederlandse en Noorse spoorwegen, profielen voor interieur van treinen en onderdelen of profielen voor machinebouw. Daarnaast hebben we ervaring met mobiele zendmasten, posterbakken en lichtbakken. Ook werken wij aan industriële producten, zoals transportkarren voor Picnic en producten voor reclamebureaus & standbouwers.

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Alle wensen zijn bespreekbaar.

Een stand in de vorm van een wereldbol voor Cialona Expo

Cialona Expo in Helmond heeft ons enkele jaren geleden een opdracht gegeven voor het vervaardigen van een stand in de vorm van een wereldbol met een afmeting van ca 10 meter doorsnede. Gedetailleerde tekeningen waren er niet. Wij hebben toen een concept bedacht voor het opbouwen van deze stand met als hoofdvoorwaarden: uiterlijk, veiligheid en duurzaamheid. Niet alleen Cialona Expo, maar ook hun klant was dermate enthousiast, waardoor deze stand werd gepubliceerd in het vakblad Expo. De redactie van dit vakblad was zo onder de indruk dat zij een grote foto van de stand op de cover hebben geplaatst. Iets waar wij bij Meulatech trots op zijn!

Casco aluminium frames voor Armada Mobility Nieuwegein

Voor Armada Mobility te Nieuwegein, een klant waar wij al jaren voor werken, hebben we al heel wat projecten gerealiseerd. Een voorbeeld is de bewegwijzering van de Nederlandse spoorwegen. Hiervoor hebben wij de casco aluminium frames gemaakt. Snel kunnen schakelen en het leveren van een kwalitatief goed product heeft het er voor gezorgd dat onze klant op tijd kon afmonteren & leveren. De daaropvolgend verstuurde bedankbrieven onderstrepen de tevredenheid en de waardering voor ons werk.

Mobiele bar voor evenementen van Coca Cola

We kregen het verzoek om een koppelbare mobiele bar te vervaardigen, ten behoeve van evenementen van Coca Cola. We hebben het geheel geconstrueerd en uitgetekend, waarna we het in productie hebben genomen. Tijdens het werk hebben we nog diverse wijzigingen aangebracht om een beter en nog mooier eindproduct te kunnen leveren. Al met al was iedereen zeer tevreden met het eindresultaat.